Nak Kurus + Fit, kemudian dapat Kereta???

Nak tak tukarkan misi menurunkan berat badan anda sekarang kepada satu misi yang lebih berbaloi-baloi? Maksud saya, berbaloi-baloi tu adalah dari segi…

  1. Jadi lebih Fit
  2. Belajar ilmu fitness dan diet (precious!)
  3. Bersama geng2 motivated yang nak kurus dan cergas
  4. Menang hadiah yang best, termasuk sebuah kereta!!

Kalau anda nak, ni saya nak share satu info yang saya dapat dari pihak Mesotropin beberapa hari lepas. Siapa tak kenal dengan Mesotropin, mereka merupakan pengeluar produk suplemen sukan dan kecergasan No. 1 di Malaysia!

Pada bulan Disember nanti, Mesotropin akan menganjurkan sebuah program ‘transformasi tubuh badan’ yang dikenali sebagai Mesotropin Fitness Challenge (MFC). Program ini dibuka khusus pada mereka yang nak kuruskan badan (yang obese, berat badan berlebihan amat digalakkan join tau) tapi dalam masa yang sama nak juga jadi fit!

img-20161102-wa0018

Yuran penyertaan juga pada saya amat rendah dan berbaloi berbanding program kecergasan lain yang ada di Malaysia. Dengan yuran penyertaan serendah RM250, anda boleh dapat macam-macam, antaranya..

  1. 10 sesi latihan kecergasan bersama jurulatih pilihan anda
  2. Bimbingan trainer yang bertauliah tentang fitness
  3. Free Baju T Mesotropin Fitness Challenge
  4. Free work-out + dietary plan DVD by Mesotropin Sdn Bhd (limited ni tau)
  5. Free tester produk Mesotropin untuk semua 10 sesi latihan
  6. Peluang untuk menang hadiah2 gempak termasuk sebuah kereta Proton Saga!

A. Kategori peserta terbaik keseluruhan (Hadiah-hadiah yang ditawarkan)

Tempat pertama : Sebuah Kereta Proton Saga + bekalan produk Mesotropin selama setahun

Tempat kedua : Wang tunai RM 1,000.00

Tempat ketiga : Wang tunai RM 500.00

B. Kategori peserta terbaik setiap negeri

Wang tunai RM 300.00

Best kan? Mungkin sekarang ramai yang tak sabar-sabar nak join Mesotropin Fitness Challange ni, betul tak? Meh saya kongsikan cara-cara nak join. Tak susah, mudah jer.

Pertama sekali, anda kena kenal pasti dahulu lokasi / coach yang berdekatan dengan anda. Poster di bawah ni adalah senarai coach yang ada buat masa ini (Kalau rasa tak berapa nampak, boleh klik sini untuk poster resolusi tinggi)

img-20161102-wa0017

Bila dah kenal pasti coach pilihan anda, ikuti pula langkah-langkah berikut:

img-20161102-wa0016

Call / Whatsapp coach pilihan anda dan coach pilihan anda akan bimbing anda satu persatu langkah yang perlu anda lakukan sepanjang proses pendaftaran (pendaftaran nanti kalau tak salah saya, kena masuk link ini).

img-20161102-wa0019

Tapi sebelum menghubungi coach pilihan anda tu, pastikan anda telah menepati syarat-syarat asas penyertaan seperti berikut (sila ambil perhatian yang no.5 tu ya, atlit sukan profesional atau ahli bina badan tidak layak untuk join MFC ini):

img-20161102-wa0020

Tunggu apa lagi, moh cepat-cepat daftar Mesotropin Fitness Challenge dengan cara pilih jurulatih pilihan yang berdekatan dengan tempat anda. Jangan lupa, ajak kawan-kawan atau famili anda, manalah tahu mereka pun berminat nak join, kan?

Saya juga difahamkan pihak Mesotropin masih lagi mencari jurulatih-jurulatih tambahan untuk menjayakan program ini. Jika anda berminat untuk menjadi salah seorang dari barisan jurulatih (coach), boleh hubungi Bro Zul di talian 013-3184870 (Call / Whatsapp).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *