Apakah MOTIVASI paling…. (5 Pemenang)

Setelah hampir 4 minggu berlalu, akhirnya Contest @ FB Susu Sejat 2016 telah sampai ke kemuncaknya. Untuk kuiz yang terakhir (soalan ke-10), soalan yang saya pilih agak unik sedikit kerana ia memerlukan kemahiran KBKK untuk menjawabnya (KBKK ler sangat, err).

Soalannya adalah seperti berikut:

“Apakah MOTIVASI paling besar dalam hidup anda, yang telah mengubah diri anda, untuk menjalani gaya hidup sihat sepanjang hayat?”

17796_644133528936886_1391877182_n

Nak tahu siapa 5 orang pemenang yang bertuah? Jom lihat satu demi satu nama-nama pemenangnya…

.

Tempat ke-5

tempat 5

.

Tempat ke-4

tempat 4

.

Tempat ke-3

tempat 3

.

Tempat ke-2

tempat 2

.

Tempat Pertama!

tempat 1

Tahniah kepada para pemenang. Kesemua pemenang diminta untuk PM saya nama penuh, alamat pos, dan no telefon (dalam tempoh 48 jam) untuk urusan penghantaran hadiah.

Pada yang tidak berjaya, usah bersedih. Bukan bermaksud jawapan anda tidak bagus. Semua jawapan yang saya baca semalam bagus-bagus belaka. Cuma peruntukan hadiah yang disediakan ada 5 sahaja :) Next time cuba lagi ya?

Inshaa Allah pertengahan atau hujung tahun ni, kita adakan lagi contest sebegini, mungkin dengan format yang lain pula. Nanti ingat nak cari juga penaja hadiah, supaya hadiah boleh diperbanyakkan. Agak-agak Dato Seri Vida sudi tak nak sponsor? :p

Akhir kalam, terima kasih kerana sudi menjayakan contest anjuran sususejat.com ni.

You guys are simply the best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *